Rólunk

A Cég

A nemzetközi First Facility Csoport tagjaként működő és a közép- és kelet-európai ingatlanüzemeltetési piacon vezető szerepet betöltő First Facility Ingatlankezelő Kft. teljes körű property és facility management szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

A First Facility első osztályú teljes körű facility management (FM) és property management (PM) szolgáltatást nyújt piacvezető irodaházakban, lakóépületekben, bevásárlóközpontokban és ipari létesítményekben.

A First Facility tevékenységi köre megfelel az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015; ISO 45001:2018 és az ISO/IEC 27001:2013 szabványoknak, valamint egyéb fontos nemzetközi előírásoknak, biztosítva a legjobb minőségű szolgáltatást a cég minden tevékenységi körében.

Történet

FF History HU 21
  • 1984 – Cégalapítás
  • 2005 – A First Facility alapítása Bulgáriában, Romániában és Magyarországon
  • 2007 – A First Facility alapítása Észak-Macedóniában
  • 2008 – A First Facility alapítása Szlovákiában
  • 2009 – A First Facility alapítása Szerbiában
  • 2019 – December 13-ával Georg Spiegelfeld és Radivoje Nijemcevic urak lettek minden First Facility cég tulajdonosai a KKE országokon belül, azáltal, hogy a már tulajdonukban lévő szerb First Facility után felvásárolták a bolgár, magyar, észak-macedón, román és szlovák leányvállalatokat is
  • 2020 – A First Facility alapítása Szlovéniában
  • 2021 – A First Facility alapítása Csehországban

A cég továbbra is a Megbízóink által elvárt legmagasabb szintű teljesítményt hivatott nyújtani, és elkötelezett a hosszútávú fejlődésen, a facility management piacon betöltött vezető szerepen és a további európai terjeszkedésen alapuló üzleti stratégia mellett.

Küldetés

Üzletpolitikánk a Megbízók igényeinek teljes körű kiszolgálása.

A fenntartható üzemeltetés és az ingatlan értékének megőrzése érdekében olyan folyamatos fejlesztés alatt álló egyéni megoldást nyújtunk, amely kielégíti minden Partnerünk növekvő igényeit, és elősegíti az új property és facility management normák kialakítását.

Jövőkép

Célunk, hogy szemléltessük és népszerűsítsük a fenntartható üzemeltetés, továbbá az épületek és egyéb ingatlanok értékmegőrzésének, -növelésének fontosságát annak érdekében, hogy a jövő generációját szem előtt tartva optimalizált és felelősségteljes munkát, valamint életkörülményeket teremthessünk.

Cégcsoportunk nemzetközi tapasztalatai egyesítik a legkiválóbb gyakorlatokat, mely versenyelőnyt és további terjeszkedést eredményez a közép- és kelet-európai piacon.