Hírek

First Meeting a First Facility Csoportnál

2020. február 19-20-án a szerbiai Belgrádban került sor a First Facility Csoport képviselőinek első találkozójára.


A First Facility vezérigazgatói és partnerei, az igazgatótanács tagjai, valamint a szlovák, magyar, bolgár, szerb és észak-macedón leányvállalatainak ügyvezetői vettek részt a megbeszélésen, amelynek során kidolgozták a First Facility Csoport jövőjével kapcsolatos új stratégiát.


A megbeszélés után egy rövid interjú keretében Radivoje Nijemcevic úr, a cég vezérigazgatója és partnere, örömét és büszkeségét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a First Facility csapatát sikeres és jól képzett fiatal szakemberek alkotják, továbbá bejelentette, hogy a First Facility Szerbia csapatát választották a First Facility Csoport központi irányítására.


Georg Spiegelfeld, a cég vezérigazgatója és partnere, hangsúlyozta, hogy hálás a fantasztikus munkatársak munkájáért, a remek projektek irányításának lehetőségéért és azért, hogy a cég tekintélyes ügyfeleknek nyújthat szolgáltatásokat. Hozzátette továbbá, hogy a legfőbb cél a munkatársak és ügyfelek elégedettségének fenntartása.


Spiegelfeld úr véleménye szerint az egyik legfontosabb feladat, hogy a tapasztalatok és szaktudás egymás közti megosztásával az egyéni First Facility vállalatok egy nagy családban egyesüljenek, amely révén a First Facility Délkelet-Európa egyik legerősebb csoportjává válhat majd.

Megosztás

Népszerű híreink

15 évesek leszünk!

Lassan 15 év telt el 2005 6. Hó óta,  amikor a magyar First Facility bejegyzésre került, így idén ünnepeljük működésünk 15 éves évfordulóját.Ezidő alatt facility

Bővebben »